Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Opština Paraćin organizuje posetu Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu: Podrška razvoju poljoprivrede

Opština Paraćin nastavlja da podržava razvoj poljoprivrede u regionu kroz organizaciju posete 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Ova inicijativa pruža priliku poljoprivrednim proizvođačima da se upoznaju sa najnovijim trendovima, tehnologijama i proizvodima u poljoprivredi.

Svi registrovani poljoprivredni proizvođači zainteresovani za posetu sajmu mogu se prijaviti u kancelariji broj 59 u zgradi opštine Paraćin, priloživši potvrdu o registrovanom gazdinstvu. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu održava se od 18. do 23. maja, pružajući obilje prilika za umrežavanje, učenje i uspostavljanje poslovnih kontakata.

Polazak iz Paraćina planiran je za ponedeljak, 20. maja u 6 sati, ispred zgrade opštine. Ova poseta predstavlja dragocenu priliku za poljoprivredne proizvođače da se informišu o najnovijim dostignućima u industriji, razmene iskustva i steknu nova znanja koja će unaprediti njihove poljoprivredne aktivnosti.

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u oblasti poljoprivrede u ovom delu Evrope. Poseta ovom sajmu omogućava učesnicima da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama, proizvodima i trendovima u poljoprivredi, kao i da razmene iskustva sa stručnjacima i drugim proizvođačima. Opština Paraćin, organizujući ovu posetu, potvrđuje svoju posvećenost podršci poljoprivrednicima u unapređenju njihovih poslovanja i povećanju konkurentnosti na tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *