Aktuelno

APEL ZA POMOĆ MALOM VUKU

Vojislav Vasić iz Paraćina podelio je na svom fejsbuk profilu apel za pomoć njegovom sinu Vuku. Vuk se bori protiv opake bolesti I za dalje lečenje u Italiji potrebna su materijalna sredstva koja prevazilaze mogućnosti njihove porodice. Svi koji žele da pomognu mogu to učiniti uplatom na račun 200-127636486-04 banka Poštanska štedionica a mogu i kontaktirati Vojislava putem njegovog fejsbuk profila na ovom linku.

Objavu prenosimo u celosti:

Poštovani prijatelji, obraćam vam se za pomoć.
Molim Vas da u skladu sa mogućnostima, pomognete lečenje našeg sina, Vuka Vasića, uplatom na namenski račun 200 127636486 04 Poštanska štedionica.
U mesecima za nama, Vuk a sa njim i porodica Vasić, vodi najvažniju bitku. Borba koja je u svakoj sekundi svakog dana, kompleksna na svim životnim nivoima-zdravstvenom, emotivnom, fizičkom i psihičkom. Našem trinaestogodišnjem sinu Vuku dijagnostikovan je karcinom tipa sarcom ewing. Lečenje je započeto i traje proteklih meseci u Srbiji. Prvi nalazi, ukazuju da je reagovao na terapiju i da je neophodan nastavak. Predstoji kompleksno, ozbiljno i kontinuirano lečenje.
Vuku je 29.8.2022. godine zakazan pregled na klinici u Bolonji u Italiji, radi daljeg lečenja.
Troškovi nastavka lečenja u Italiji prevazilaze naše materijalne mogućnosti. Od ovog trenutka potrebna nam je vaša pomoć. Potrebna je odmah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *