Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Osnovna škola „Branko Krsmanović“ u Sikirici slavi 175 godina postojanja i rada: Povratak u prošlost uz pogled ka budućnost

Danas je Osnovna škola „Branko Krsmanović“ u Sikirici obeležila značajan jubilej – 175 godina neprekidnog postojanja i rada. Tokom proteklog meseca, učenici i osoblje ove škole su aktivno učestvovali u nizu događaja kako bi obeležili ovu važnu tačku u istoriji.

Centralni događaj povodom Dana škole organizovan je danas u matičnoj ustanovi. Svečanost je bila prilika za okupljanje učenika, nastavnika i osoblja kako bi proslavili dugogodišnju tradiciju i doprinos škole lokalnoj zajednici.

Tokom proslave, učenici su predstavili različite kulturne i umetničke tačke, dok su prisutni imali priliku da se podsete važnih trenutaka iz istorije škole. Ovaj događaj je istakao dostignuća i uspehe škole kroz protekle decenije, istovremeno naglašavajući ključnu ulogu obrazovanja u formiranju mladih generacija i razvoju zajednice.

Opština Paraćin sa ponosom čestita Osnovnoj školi „Branko Krsmanović“ u Sikirici na impresivnom jubileju. Ova institucija je nosilac bogate tradicije koja je oblikovala mnoge generacije mladih ljudi, pripremajući ih za izazove budućnosti. Neka ovaj jubilej bude podsticaj za dalji rad i razvoj, čuvajući istinske vrednosti obrazovanja i zajedništva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *