Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno

Svečano otvaranje izložbe slika “Na prvi pogled” Dejana “Dekija” Milivojevića u Kulturnom centru Paraćin

U Kulturnom centru Paraćin, svečano je otvorena izložba slika pod nazivom “Na prvi pogled”, autora Dejana “Dekija” Milivojevića, čime je Paraćin dobio priliku da uživa u jedinstvenoj umetničkoj viziji.

Izložba je zvanično otvorena uz prisustvo brojnih ljubitelja umetnosti i poštovaoca kreativnog stvaralaštva. Dejan Milivojević, poznatiji kao “Deki”, svojim delima oduševljava posetioce već dugi niz godina, a ova izložba predstavlja još jedan korak u njegovom bogatom stvaralačkom putu.

Slike koje su izložene pružaju posmatračima jedinstvenu perspektivu i emocionalno iskustvo, istovremeno provocirajući i inspirišući dublje razmišljanje. Kroz svoj autentični stil i izražajnost, Dejan Milivojević uspeva da prenese složene misli i osećaje na platno, ostavljajući trag u srcima posmatrača.

Ova izuzetna izložba otvara prostor za dijalog o umetnosti i kreativnom izražavanju, te poziva sve zainteresovane da posete Kulturni centar Paraćin i uživaju u delima jednog od najtalentovanijih umetnika današnjice.

Izložba “Na prvi pogled” Dejana “Dekija” Milivojevića će biti dostupna za posetu do 22. aprila 2024. godine, pružajući priliku svima da uživaju u lepoti i dubini umetnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *