Aktuelno Hronika Moje Mesto Paraćin Vesti

Izmenjen režim saobraćaja na putu Čepure – Raševica zbog radova na rehabilitaciji

Uprava za investicije i JKP “Crnica” obaveštavaju javnost da je zbog radova na rehabilitaciji opštinskog puta Čepure – Raševica, koji uključuje i ulaz u naselje Raševica, do 21. aprila na snazi izmenjen režim saobraćaja. Ova odluka ima za cilj poboljšanje stanja puta i unapređenje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Vozači su obavezni da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju koja će biti postavljena na terenu. Ovim se osigurava nesmetano odvijanje radova i bezbednost svih učesnika u saobraćaju tokom trajanja radova.

Preduzeće “Putotehna” iz Paraćina je angažovano kao izvođač radova na rehabilitaciji ovog dela puta. Njihovo iskustvo i stručnost garantuju kvalitetnu izgradnju i održavanje puta, što će doprineti boljim uslovima vožnje i većoj bezbednosti svih korisnika.

Građani su pozvani da imaju strpljenja i razumevanja tokom trajanja radova, te da se pridržavaju saobraćajnih znakova i uputstava kako bi se izbegle neprijatnosti i nezgode na putu.

Uprava za investicije i JKP “Crnica” apeluju na sve vozače da voze pažljivo i odgovorno, imajući u vidu izmenjen režim saobraćaja i prisustvo radnika na putu. Važno je da svi zajedno doprinesemo bezbednosti i efikasnosti saobraćaja tokom trajanja radova.

Očekuje se da će rehabilitacija opštinskog puta Čepure – Raševica doprineti boljem stanju puta i udobnijem putovanju za sve korisnike, te da će završetak radova biti u skladu sa planiranim rokom, do 21. aprila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *