Paracin dnevno

U TOKU RADOVI NA ZAMENI GLAVNOG DOVODA VODE – INVESTICIJA VREDNA MILION EVRA

U ataru sela Davidovac u toku su radovi na zameni dela starog glavnog dovoda vode koji od kaptaže u Izvoru vodi ka Paraćinu, odnosno rezervoaru na Karađorđevom brdu. Reč je o najproblematičnoj deonici od 2,3 kilometra od Davidovca do „Kosmaja“, gde je često dolazilo do kvarova i samim tim, do problema u vodosnabdevanju.

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević u obilasku radova

Radove je obišao predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, koji je najavio da će posao vredan blizu milion evra biti završen do kraja februara naredne godine.

“Zamena ovog dela glavnog voda od velikog je značaja za vodosnabdevanje naše opštine. U proteklim godinama kvarovi su se najčešće dešavali upravo na ovom potezu i zato je ovo vrlo značajno za sve stanovnike Paraćina. Vrednost ovog projekta je skoro milion evra i predstavlja jednu od kapitalnih investicija. Ove godine radilo se mnogo, rezultati su odlični, uloženo je mnogo novca u infrastrukturu, asfaltirano je i obnovljeno više desetina kilometera puteva i ulica kako u selima tako i u gradu. Ispunili smo obećanja i uradili smo magistralni put do Drenovca, kompletno je rekonstruisan put do Sisevca, urađeni su putevi od Donje Mutnice do Klačevice iod Gornjeg Vidova do Ratara. Što se tiče grada ove godine urađene su Kajmakčalanska i ulica Vladike Nikolaja Velimirovića.” istakao je Milićević za naš portal i dodao da veliku zahvalnost za sve sprovedene projekte dugujemo pre svega predsedniku Vučiću I Vladi Republike Srbije bez čije pomoći I podrške ništa od navedenog ne bi bilo moguće sprovesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *