Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Sport Vesti

Paraćinske gimnastičarke u samom vrhu na Prvenstvu Srbije

Paraćinske gimnastičarke postigle su izvanredne rezultate na poslednja dva Prvenstva Srbije, održana 1. i 9. juna. Takmičeći se u individualnom B i C programu (sa jednim i dva rekvizita), Gimnastički klub Paraćin osvojio je jedno zlato i tri srebra, čime je još jednom potvrdio svoj kvalitet i konkurentnost na nacionalnom nivou.

Najuspešnije takmičarke kluba bile su pionirke Nađa Jevdosić i Mina Dinić, juniorka Đurđina Radojković i seniorka Petra Milosavljević. Ove talentovane sportistkinje svojim su rezultatima istakle Gimnastički klub Paraćin kao jedan od najuspešnijih klubova na ovom prestižnom takmičenju. Ostale devojčice iz kluba ostvarile su zapažene rezultate, zauzevši plasman od 4. do 8. mesta, čime su doprinele ukupnom uspehu tima.

Klub će ovu uspešnu sezonu završiti učešćem na Međunarodnom turniru, Tim kupu u Beogradu, 15. i 16. juna. Na ovom turniru, GK Paraćin će predstaviti takmičarke svih uzrasnih kategorija u individualnim i grupnim vežbama, što će biti prilika da još jednom pokažu svoj talenat i veštinu na međunarodnoj sceni.

Čestitamo svim takmičarkama i trenerima na izvanrednim rezultatima i želimo im puno uspeha na predstojećem turniru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *