Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Sport

Stazama prirode 2024

Trail staza duga 10 km i OCR poligon sa 20 prepreka biće održani na manifestaciji Stazama prirode 2024. Početak trke je zakazan za 10:30 časova na Grzi, Paraćin. Preuzimanje startnih paketa za takmičare iz Paraćina i bliže okoline biće moguće 14. juna od 16 do 20 časova u teretani “Arena” u Paraćinu. Na dan trke, takmičari mogu preuzeti startne pakete od 8 do 9:30 časova na Grzi.

Startni paket sadrži dres “Stazama prirode”, finišersku medalju, ranac “Stazama prirode”, Jaffa slatkiš, Powerade napitak, Rosa vodu, Vitez kikiriki, Imlek protein, domaći medenjak, kupon za obrok nakon trke, GPS čip za praćenje na stazi i merenje vremena, i online diplomu.

Pobednički paket uključuje sve iz startnog paketa, uz pobednički pehar za prvo, drugo i treće mesto u muškoj i ženskoj kategoriji, prenoćište sa doručkom za dve osobe u hotelu “Koliba” za prvo mesto u muškoj i ženskoj kategoriji, Naeks vitaminski paket proizvoda, domaću dunju Podrum Jovanović, domaće vino Podrum Rajić, paket borovnica Gazdinstva Nešić i paket proizvoda Mesne industrije Petković.

Staza je srednje težine, sa jakim usponom na prvom kilometru i spustom srednje težine na devetom kilometru. Na stazi će se nalaziti tri okrepne stanice: na 2. kilometru, na 6. kilometru i na 9. kilometru. Prisutni će biti pripadnici Crvenog krsta Paraćin, Gorske službe spasavanja Srbije i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Paraćin.

Takmičari treba da se legitimišu i potpišu Saglasnost o učešću u trci na sopstvenu odgovornost, te izjavu da se osećaju spremno i zdravo i da ne boluju od ozbiljnih kardiovaskularnih bolesti koje mogu ugroziti njihovo zdravlje učestvovanjem u događaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *