Aktuelno Kultura Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Paraćin domaćin edukativnog događaja o preduzetništvu i inovacijama

Regionalni inovacioni startap centar Paraćin priprema jedinstveni događaj pod nazivom “Preduzetništvo, startapovi i inovacije: Postavljanje biznisa”, zakazan za 13. jun 2024. godine, sa početkom u 18 časova.

Ovaj događaj predstavlja izvrsnu priliku za sve zainteresovane za preduzetništvo i inovacije da saznaju više o ključnim aspektima pokretanja i razvoja biznisa. Glavni predavač, Andrej Kravčuk, poznati osnivač startapova i inovator, podeliće svoje bogato iskustvo i pružiti vredne savete o tome kako uspešno voditi startap.

Tokom događaja, Kravčuk će se osvrnuti na najvažnije korake u osnivanju i razvoju biznisa, uključujući identifikaciju i prevazilaženje izazova s kojima se preduzetnici suočavaju, te predstavljanje inovativnih pristupa koji doprinose uspehu startapova. Njegova predavanja su poznata po tome što nude praktične savete i inspirativne priče koje motivišu nove preduzetnike.

Svi zainteresovani za prisustvovanje ovom događaju mogu se prijaviti putem e-maila: risc.paracin@gmail.com. Događaj će se održati u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra Paraćin.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom edukativnom skupu, namenjenom svima koji žele da prošire svoje znanje o preduzetništvu i inovacijama, i steknu uvid u strategije vođenja uspešnih startapova. Prijavite se na vreme i budite deo ovog inspirativnog događaja!

Vidimo se 13. juna u 18 časova u prostorijama Regionalnog inovacionog startap centra Paraćin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *