Aktuelno Hronika Kultura Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Kulturni događaji u Kulturnom centru opštine Paraćin: Izložba, predavanje i jubilej

Naredne nedelje, Kulturni centar opštine Paraćin priprema bogat programski sadržaj koji će zadovoljiti različite ukuse i interesovanja građana.

U ponedeljak, 13. maja, od 19 sati, posetioci će imati priliku da uživaju u otvaranju izložbe umetničke fotografije pod nazivom „Alter ego“. Autorka izložbe je naša sugrađanka Milena Milenković, čija dela će sigurno osvetliti kreativni duh lokalne umetničke scene.

U četvrtak, 16. maja, sa početkom u 18 sati, narodni travar Hadži Zoran Vukašinović će održati predavanje pod nazivom „Svetionik zdravlja, čista duša – čisto telo“. Posetioci će imati priliku da saznaju više o tradicionalnim metodama očuvanja zdravlja i balansiranju uma i tela.

Petak, 17. maja, rezervisan je za svečano obeležavanje jubileja – 20 godina postojanja Srpske duhovne akademije. Ovaj događaj, koji počinje od 17 sati, predstavlja priliku da se podsetimo bogate duhovne baštine i doprinosa akademije lokalnoj zajednici.

Kulturni centar opštine Paraćin poziva sve zainteresovane da se pridruže ovim događajima i da uživaju u kulturnim sadržajima koji doprinose bogatstvu i raznovrsnosti kulturnog života u našem gradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *