Aktuelno Hronika Moje Mesto Paraćin Sport Vesti

Trka na Grzi: Adrenalinski izazov kroz prirodu Južnog Kučaja

U duhu avanture i adrenalina, udruženje “Naše stanište” po drugi put za redom organizuje spektakularni događaj pod nazivom “Stazama prirode” na Grzi. Ovaj jedinstveni Trail i OCR događaj obuhvata trku u dužini od 10 kilometara kroz šumu i poligon sa preprekama, privlačeći takmičare iz celog regiona kako bi uživali u lepotama Južnog Kučaja.

Zvonko Petrović, jedan od organizatora trke, najavljuje da će ovogodišnji događaj biti još spektakularniji. Prošlogodišnja trka na Grzi privukla je veliki broj takmičara iz raznih gradova širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Subotice. Organizatori se nadaju da će ove godine odziv biti još veći, posebno među ljubiteljima sporta iz Pomoravlja.

Ovaj sportski događaj otvoren je kako za profesionalne sportiste, tako i za rekreativce, ali i za sve ljubitelje prirode i druženja. Prijave su već otvorene i mogu se popuniti na sajtu trka.rs, dok se dodatne informacije mogu pronaći i na sajtu udruženja nasestaniste.rs. Svi takmičari će pre početka trke dobiti startne pakete i majice, a nakon završetka trke, najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji će biti nagrađeni.

Trka na Grzi nije samo sportski događaj, već prilika da se spoji ljubav prema prirodi sa izazovom fizičke aktivnosti i druženja sa istomišljenicima. Kroz prelepe predele Južnog Kučaja, takmičari će imati priliku da testiraju svoje sposobnosti, prevaziđu prepreke i stvore nezaboravne uspomene.

Pozivamo sve avanturiste, trkače i ljubitelje prirode da se priključe ovom nezaboravnom događaju i da zajedno prožive jedno nezaboravno iskustvo u srcu netaknute prirode Južnog Kučaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *