Aktuelno Moje Mesto Paraćin

Paraćinski đaci ostvarili stoprocentni uspeh na Državnom takmičenju iz fizike

Opština Paraćin može se ponositi svojim talentovanim učenicima koji su postigli izuzetne rezultate na 45. Državnom takmičenju iz fizike, održanom od 19. do 21. aprila u Aranđelovcu. Ekipa Osnovne škole “Momčilo Popović Ozren” iz Paraćina ostvarila je neverovatan uspeh, osvajajući drugo i treća mesta.

Maša Stojanović, Dunja Ilić, Bogdan Milojković i Ognjen Mladenović, članovi ove talentovane ekipe, pokazali su izuzetno znanje i veštine u oblasti fizike, čime su doneli veliku radost svojoj školi i Opštini Paraćin. Njihov uspeh rezultat je predanog rada i posvećenosti, kako učenika, tako i njihovih predmetnih nastavnica, Violeta Cvetković i Danijela Stojanović, koje su ih stručno pripremile za ovaj izazov.

Ova dostignuća ne samo da svedoče o talentu i trudu učenika, već i o kvalitetu obrazovnog sistema u Paraćinu, koji pruža podršku i podstiče razvoj potencijala svojih đaka. Svečani prijem koji je danas organizovan za nagrađene učenike samo je jedan od načina da se pokaže ponos i zahvalnost za ostvarene uspehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *