Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

RISC Paraćin: Predavanje o digitalnom marketingu

U četvrtak, 5. aprila 2024. godine, sa početkom u 18 časova, Regionalni Inovacioni Start-up Centar Paraćin će ugostiti dvoje eksperata iz oblasti digitalnog marketinga: Pavla Šarčevića, Seniornog SEO Specijalista, i Aleksandra Perića, UX Dizajnera i CRO Specijalista.

Glavna tema ovog predavanja će biti usmerena na primenu popularnih tehnika kao što su SEO, UX i CRO optimizacija kako bi se kreirala efikasna online platforma koja može podržati rast svakog biznisa na internetu.

Profesije poput SEO specijaliste, UX dizajnera i CRO specijaliste spadaju u domen digitalnog marketinga koji još uvek nije široko dostupan u ponudi fakulteta u Srbiji. Zbog toga će biti izuzetno interesantno čuti njihova iskustva i put kako su se našli u ovim oblastima. Takođe, predavači će podeliti svoje priče o tome kako su, za relativno kratko vreme, postigli značajne uspehe, dobili angažmane u svetskim marketing agencijama, kao i održavali predavanja u Americi, sve zahvaljujući znanju koje su stekli putem internet platformi.

Ovo predavanje predstavlja izuzetnu priliku za sve one koji žele da saznaju više o savremenim trendovima u digitalnom marketingu i kako da ih primene u praksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *