Paracin dnevno

JUBILARNI 5. ENERGIJA FEST DOVODI VELIKE ZVEZDE I DONOSI VELIKA IZNENAĐENJA

Energija fest, festival elektronske muzike koji su pokrenuli paraćinski zaljubljenici u ovu vrstu muzike ove godine slavi peti rođendan. Za ovaj mini jubilej organizatori su se potrudili da nam prirede najbolju zabavu do sada a ovo je spisak izvođača:

Za početak, našu najveću pažnju svakako je privuklo ime na Main stage-u, Uroš UMEK. Njega posebno ne treba predstavljati. Za njega jednostavno svi ljubitelji tehno muzike na planeti znaju. Delimo se samo na one koji su imali prilike da ga čuju i one koji to nisu… Srećom, publika u Centralnoj Srbiji sada konačno ima priliku da ga čuje!

I to nije sve! Pored njega, još jedan stranac na ovogodišnjem festivalu, možda nešto manje poznat domaćoj publici, ali svakako čovek koji je širom Evrope bio podrška najpoznatijim imenima tehno muzike, Damir Hoffman. Praćeni imenima poput Lee Dobričić, koja se zbog bolesti prošle godine nije pojavila na Energiji, te jedne od DJ ikona u Srbiji Dejana Milićevića… Program na Main Stage-u je zaista fantastičan. U rangu je sa mnogo jačim festivalima u zemlji!

Nakon 2019. godine, ponovo je najavljen najmanji ali možda i najvatreniji ALT stage, ovog puta sa programom u drum and bass i trance žanrovima. ALT stage će tako ugostiti: Soul Drive-a, Drop Sensei, Indukt-a, Baneta (Šurenje Takeover), Electro Silver-a, Stoleta, Cheda-u i Lunar-a.

No, pravo iznenađenje je LIVE stage i sva imena čiji su nastupi najavljeni u ova dva dana: Sara Jo, Angellina, Zoi, Tara, Ognjen i Fox i Surreal!

Ono što je sigurno je da će ovog puta Energija Festival biti u centru pažnje baš svima, obzirom da pokriva muziku za ljubitelje različitih modernih muzičkih žanrova. Ovaj događaj, definitivno je nešto što se u Pomoravlju nikada ranije nije desilo!
Pomama za povoljnim ulaznicama

Organizatori su, kao i uvek do sad izašli sa vrlo povoljnom cenom ulaznica, u odnosu na sve druge festivale u zemlji, pogotovu kada se u obzir uzme ovako bogati program festivala.

Ulaznice se mogu kupiti u Gigstix prodajnoj mreži. Pored toga, ulaznice u Pomoravlju možete potražiti u klubu Ex-Fontana i Pub-u u Paraćinu, Knjižari Grand u Ćupriji (Karađorđeva 70), kao i Caffe-u Plus u Jagodini (Sinđelićeva 26).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *