Paraćin

PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO DOLAZAK NEMAČKOG INVESTITORA – POSAO ZA 1200 RADNIKA

Predsednik Vučić održao je večeras u Paraćinu velki predizborni skup. U prepunoj hali sportova 7. juli, predsednika je pozdravilo više od 4500 građana. Njima se na početku obratila dr Marija Zdravković kandidatkinja za poslanicu na parlamentarnoj listi SNS-a

Dr Marija Zdravković

Dr Marija Zdravković je pozvala žene da izađu na izbore trećeg aprila i pruže podršku listi Srpske napredne stranke jer je to jedini izbor za mirnu i stabilnu budućnost.

Nakon nje prisutnima se obratio predsednik Aleksandar Vučić. Pozdravljen gromoglasnim aplauzom predsednik se zahvalio prisutnima na podršci svim meštanima Pomoravlja.

IZMEĐU 35 I 40 MILIONA EVRA ZA BOLNICE U PARAĆINU I ĆUPRIJI

Na početku govora predsednik je podsetio na ispunjena obećanja vezana za rekonstrukciju puta Paraćin – Pojate i Senje – Sisevac a najavio je i spajanje Grze i Sisevca u narednom periodu. Nakon toga, predsednik je najavio investicije u zdravstvo i izgradnju novih bolnica u Paraćinu i Ćupriji za šta će biti izdvojeno između 35 I 40 miliona evra.

Vest koja je najviše obradovala Paraćince je skori dolazak nemačkog investitora koji će prema rečima predsednika zaposliti oko 1200 radnika.

Želim da budućnost bude sigurna, da imamo mir i stabilnost. Ne želim da majkama vraćam decu u kovčezima već da se rađaju deca i da Srbija i dalje napreduje.

Predsednik se osvrnuo i na situaciju u Srpskoj fabrici stakla. “Rešenje problema SFS usko je vezano za pitanje cene gasa. Imaćemo potpune informacije za mesec dana i nadam se pozitivnom ishodu” naglasio je Vučić.

Nikoga od opozicije ne vređamo, nikoga ne napadamo, želimo da za nas govore naša dela

Predsednik Vučić istakao da je ponosan što je čitava kampanja SNS-a protekla bez ružnih reči prema protivnicima i pored nezapamćenih napada i uvreda sa suprotne strane.

Predizbornom skupu prisustvovalo je oko 4500 građana a veliki broj zainteresovanih ostao je ispred hale sportova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *