Paraćin

OPŠTINA PARAĆIN RASPISALA KONKURS ZA REGISTROVANA POLJOPRIVREDNA GAZDINSTVA

Uprava za lokalni ekonosmki razvoj, javne službe i društvene delatnosti Opštine Paraćin, raspisala je javni konkurs za investicije u meru ekonomske aktivnosti, u cilju podizanja konkurentnosti, u smislu dodavanja vrednosti, kroz preradu, kao i za uvođenje i sertifikaciju sistema bezbednosti i kvaliteta hrane, organskih proizvoda i proizvoda sa oznakom geografskog porekla na gazdinstvima.

Iznos opredeljenih sredstava iznosi 900 hiljada dinara a pravo učešća imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva, u aktivnom statusu u 2021. godini, sa sedištem na teritoriji opštine Paraćin, u oblasti ostvarivanja ciljeva, isključivo vezanih za poljoprivredu i ruralni razvoj i investicije u poljoprivrednu proizvodnju, te da je realna visina podnetog zahteva do 200 hiljada dinara.

Zahtevi se mogu predati na pisarnici Opštine, u Uslužnom centru, do 23. novembra ove godine dok je detaljnije informacije o uslovima konkursa moguće videti na zvaničnoj internet stranici opštine, kao i na oglasnoj tabli Opštinske uprave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *