Paraćin Vesti

Predsednik Vučić povodom Dana državnosti uručio odlikovanje Snežani Zlatković!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručuje danas, povodom Dana državnosti Srbije, odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, saopšteno je iz Predsedništva Srbije. Nagrađeni su odlikovanja primili u Palati Srbija a jedna od njih je i naša sugrađanka doktorka Snežana Zlatković. Ova hrabra žena od početka epidemije je u prvim borbenim redovima i svojim zalaganjem je spasila mnoge živote.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas veliki dan za Srbiju, naš nacionalni praznik, dan kada se rađala moderna srpska država, kada je veliki vožd, a narodni čovek Karađorđe podigao ustanak i dan kada je donet ustav ispred svog vremena.
– Danas je veliki dan za Srbiju, veliki praznik, danas je dan kada se rađala velika Srbija. Danas smo ponosni na našu prošlost i pretke, i spremni smo da radimo za bolju budućnost. Danas 40 dana posle Božića slavimo Sretenje, za nas Srbe i bukvar i čitanka, vreme preispitivanja našeg naroda ma gde on živeo. Ovo je praznik svih onih koji vole i žive za Srbiju, dan koji nadahnjuje naš narod na raspetom Kosovu i Metohiji, daje energiju našem narodu u Crnoj Gori – kazao je predsednik Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *