Aktuelno Jagodina Vesti

U AKCIJI JAGODINSKE POLICIJE UHAPŠENI NARKODILERI

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas ozbiljan i odličan rad pripadnika kriminalističke policije koji su tokom vikenda, u dve odvojene akcije, zaplenili više od 170 kilograma narkotika.
“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su P. M. (1978) iz Jagodine i P. R. (1978) iz Ćuprije zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je u okolini Ćuprije zaustavila vozilo „reno senik“, beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao P. M. i pretresom automobila pronađeno je pet džakova marihuane ukupne težine 29 kilograma.
Nakon toga, pretresom kuće osumnjičenog P. M. pronađeni su veća količina marihuane, kao i oprema za uzgajanje u veštačkim uslovima. Takođe, na teritoriji Jagodine i Paraćina pronađena su četiri zasada marihuane koje je, kako se sumnja, uzgajao P. M., dok se P. R. tereti da je pomagao osumnjičenom P. M. u izvršenju krivičnog dela.
U ovoj akciji policija je zaplenila ukupno 166,6 kilograma ove droge. Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.
Podsećamo i da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu za vikend zaplenili više od četiri kilograma narkotika i uhapsili D. J. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.” objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *