Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Poziv na inspirativni Networking događaj u Paraćinu

Regionalni inovacioni startap centar Paraćin sa zadovoljstvom najavljuje dolazak Vuka Popovića, jednog od vodećih stručnjaka iz Quantox Technology-a, jedne od najistaknutijih IT kompanija u regionu. Ovaj događaj je savršena prilika za sve profesionalce i entuzijaste iz IT sektora da čuju inspirativnu priču o nastanku i razvoju Quantox Technology-a.

Vuk Popović će tokom događaja podeliti svoja dragocena iskustva i uvide u razvoj Quantox Technology-a. Govoriće o tome kako je kompanija započela svoj put ka uspehu, kako pronalaze i zadržavaju klijente, kao i o trenutnim trendovima i budućim perspektivama u IT industriji. Posebnu pažnju posvetiće ključnim izazovima u outsourcing-u i načinima njihovog uspešnog prevazilaženja.

Ovaj događaj pruža odličnu priliku za networking, gde će učesnici moći da se povežu sa kolegama iz industrije, razmene ideje i prošire svoju profesionalnu mrežu. Takođe, učesnici će imati priliku da saznaju više o uspešnim poslovnim praksama i inovativnim rešenjima, unaprede svoje veštine i steknu nova znanja o najnovijim trendovima u IT sektoru.

Pozivamo sve zainteresovane iz IT sektora da se pridruže ovom događaju. Prijave su obavezne i mogu se poslati na email: risc.paracin@gmail.com. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete deo inspirativnog i edukativnog skupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *