Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti Zdravlje

Specijalni meetup “Three Women, One Vision: Family Edition” održan u paraćinskom RISC-u

U paraćinskom Regionalnom inovacionom startap centru (RISC), 14. maja u 19 časova održan je specijalni meetup pod nazivom “Three Women, One Vision: Family Edition”.

“Ovaj inspirativni meetup okupio je tri izvanredne dame koje su podelile svoje stručno znanje i iskustvo na poljima preduzetništva, dermatologije i kozmetike,” navode iz paraćinskog Regionalnog inovacionog startap centra.

Naše gošće bile su dr Jasmina Golubović (Glamour ordinacija i kozmetički salon), dr Maja Jevđević (Glamour Aesthetic ordinacija, Beograd) i dipl. ecc Sanja Jovanović (Glamour Cosmetics, Paraćin i Ćuprija). One su govorile o ulozi žena u poslovnom svetu, kao i o najnovijim trendovima i tajnama u dermatologiji i kozmetici.

Ovaj događaj bio je prilika za sve prisutne da se inspirišu pričama uspešnih žena, steknu nova saznanja i razmene iskustva iz različitih oblasti. Meetup je posetilo mnogo zainteresovanih građana, koji su imali priliku da postavljaju pitanja i dobiju korisne savete od stručnjaka.

Regionalni inovacioni startap centar Paraćin nastavlja sa organizovanjem ovakvih događaja kako bi podržao lokalnu zajednicu i promovisao preduzetništvo, inovacije i stručni razvoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *