Aktuelno Kultura Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Narodna biblioteka Srbije obogaćuje paraćinsku biblioteku novim knjigama

Paraćinska Biblioteka je obogaćena novim književnim delima zahvaljujući velikodušnoj donaciji od strane Narodne biblioteke Srbije. Ukupno 74 knjige su poklonjene Biblioteci u Paraćinu, što predstavlja značajan doprinos literarnom fondu ove ustanove.

Tokom protekle godine, 2023. godine, Paraćinska Biblioteka evidentirala je ukupno 3892 knjige, od čega je 1436 knjiga dobijeno na poklon. Donacije poput ove omogućavaju biblioteci da proširi svoj asortiman knjiga i pruži svojim korisnicima raznolike sadržaje.

Novi naslovi će zasigurno obogatiti ponudu Biblioteke i omogućiti čitaocima da uživaju u širokom spektru književnih dela. Ova inicijativa pokazuje važnost saradnje među bibliotečkim ustanovama i podršku koju institucije pružaju jedna drugoj kako bi unapredile kulturnu ponudu i pristup knjigama svojim korisnicima.

Paraćinska Biblioteka se zahvaljuje Narodnoj biblioteci Srbije na ovoj vrednoj donaciji i raduje se što će novi naslovi obogatiti živote čitalaca u lokalnoj zajednici u narednom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *