Aktuelno Ćuprija Hronika Jagodina Vesti

Ćupričanin uhapšen zbog pokušaja ubistva: Drama u okolini Kovina

Drama je zavladala okolinom Kovina kada je Đ. P. (1999) iz Ćuprije uhapšen pod sumnjom da je izvršio pokušaj ubistva tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Jagodine. Incident je izbio u kući, gde je Đ. P. fizički napao žrtvu, nožem je ubo tri puta u leđa, nakon čega je pobegao s lica mesta.

Srećom, brza intervencija policije u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, rezultirala je uhapšenjem osumnjičenog u Jagodini. Pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci tokom pretresa kuće koju je koristio osumnjičeni.

Očekuje se da će nakon veštačenja biti podneta krivična prijava protiv Đ. P. za neovlašćeno držanje opojnih droga. Takođe, on će biti zadržan do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Ovaj slučaj podseća na važnost brze i efikasne akcije policijskih službi u suzbijanju kriminala i zaštiti građana od potencijalnih pretnji. Građani okoline Kovina mogu biti mirniji znajući da je osumnjičeni uhapšen i da će biti suočen sa zakonskim posledicama svojih postupaka.

Ključna poruka ovog incidenta jeste važnost saradnje između lokalnih i regionalnih policijskih organa, kao i ulaganje u bezbednost i preventivne mere kako bi se smanjio broj sličnih incidenata u budućnosti.

Foto: MUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *