Hronika Paraćin Vesti

Kazna za Marka iz Paraćina zbog užasnog zločina: Ubio maćehu, pa oca izbo 40 puta, a evo šta ga čeka

Marko P. (24) iz Paraćina je dobio prvostepenu presudu od 20 godina zatvora zbog ubistva svoje maćehe Marine M. (50) u februaru 2023. godine, potvrdili su iz Višeg suda u Jagodini. Prema nezvaničnim informacijama, Više javno tužilaštvo u Jagodini podnelo je žalbu, tražeći strožu kaznu za Marka P.

Tragičan događaj se desio 5. februara kada je Marko P. posetio kuću svoje maćehe, udaljenu 500 metara od mesta gde je živeo sa ocem i sestrom.

Marko P. (23) je priznao ubistvo maćehe Marine M. (50) i pokušaj ubistva oca Miloša P. (58) zajedno sa sestrom Milicom M. (27), koristeći metalnu šipku.

Marko je priznao da je ubio maćehu, a policija je zatekla njeno beživotno telo. Prema nezvaničnim izvorima, ocu je naneo više od 40 uboda. Marko P. nije imao dosije, a motiv zločina je navodno bio nesuglasica sa ocem zbog njegove veze s maćehom.

Veruje se da je Milica P., sestra osumnjičenog, držala oca dok ga je Marko napadao šipkom. Napadnuti je uspeo da pobegne kod komšije, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Milica P. je odmah uhapšena, dok se Marko P. sam predao nakon što je bio u bekstvu.

Foto: Branko Janačković / Ringier

Izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *