Aktuelno Hronika Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Sport

Paraćinski basket tim pobedio na turniru 3×3

Na drugom po redu basket turniru 3×3, koji je organizovao GŠK, prvo mesto odnela je ekipa Modeks taksi, teretana Arena iz Paraćina. Drugo mesto zauzeli su takmičari iz Kruševca, dok je treće mesto pripalo ekipi iz Jagodine.

Finale je bilo izuzetno napeto, jer se igralo na dve pobede. Kruševljani su nakon prve izgubljene utakmice uspeli da se vrate u igru i izjednače rezultat, čime su izazvali dodatnu neizvesnost. Odlučujuća utakmica bila je izuzetno uzbudljiva i napeta do poslednjeg trenutka. Ipak, zlato, pehar i ček u iznosu od 50.000 dinara zasluženo su otišli u ruke paraćinske ekipe.

Turnir se prvi put održao na novom sportskom terenu u MZ Gloždak, što predstavlja značajan korak napred u unapređenju sportske infrastrukture u Paraćinu. Lokalna samouprava kontinuirano ulaže u sportske objekte, nastojeći da svim građanima, kako starijim tako i mlađim generacijama, pruži što više mogućnosti za rekreaciju i bavljenje sportskim aktivnostima.

Već u avgustu, Paraćinci će imati priliku da uživaju u još uzbudljivim košarkaškim utakmicama u okviru Sportskog leta, koje će takođe biti održane na ovom terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *