Aktuelno Hronika Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Solidarnost na stadionu: Navijači Jedinstva u Paraćinu podržavaju humanitarnu akciju za Jelenu Lazić

Na stadionu Jedinstva u Paraćinu, subota će biti više od obične fudbalske utakmice. Na dan kada se očekuje žustra borba na terenu između domaćina i gostiju iz Trgovišta, navijači će imati priliku da pokažu svoju humanost i podršku sugrađanki u nevolji.

Ove subote, 6. aprila, na tribinama stadiona Jedinstva biće postavljene kutije za dobrovoljne priloge za lečenje Jelene Lazić, naše sugrađanke koja se bori sa posledicama operacije moždane arteriovenske malformacije. Nakon operacije, Jelena se suočava sa teškoćama u govoru i hodu, dok je pokretljivost desne ruke ograničena, a stisak šake oslabljen.

Da bi se Jelena potpuno oporavila, neophodna su sredstva za kontinuirane fizikalne terapije, vežbe na lokomatu i logopedske tretmane, koji iziskuju visoke troškove. Zbog toga je neophodna pomoć svih dobrih ljudi u vidu donacija.

Pored podrške humanitarnoj akciji, navijači će imati priliku da pruže podršku i svom omiljenom klubu, Jedinstvu, koje će odmeriti snage sa ekipom Pčinje iz Trgovišta od 16 časova. Ovo će biti prilika za Jedinstvo da se iskupi nakon prethodnog poraza i pokaže svoju snagu na terenu.

U nedelju, FK SFS Borac igra svoju utakmicu 21. kola Srpske lige Istok protiv ekipe Meševa. Ova utakmica na stadionu kod Staklare počinje u 11 časova i pružiće priliku navijačima da podrže svoj klub u borbi za bodove.

Pokažimo svoju solidarnost i podršku u ovim teškim trenucima za našu sugrađanku Jelenu, dok istovremeno bodrimo naše fudbalske klubove ka novim pobedama na terenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *