Hronika Moje Mesto Vesti

Nastavlja se potraga za nestalom devojčicom iz okoline Bora

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora i dalje traje, ali do sada nije dala rezultate. Na terenu su angažovane brojne ekipe, uključujući policiju, vatrogasce-spasioce, pripadnike Gorske službe spasavanja, Žandarmeriju sa psima-tragačima, lovce i građane.

Juče je prvi put u Srbiji pokrenut sistem PRONAĐI ME!, namenjen hitnom obaveštavanju javnosti o nestanku maloletnih osoba, koji je aktiviran na aerodromu Nikola Tesla.

Potraga za Dankom Ilić iz Banjskog Polja kod Bora još uvek traje, ali je otežana nepristupačnim terenom. U akciju su se uključili i rudari iz Bora. Već je prošlo skoro 24 sata od njenog nestanka.

Danka Ilić, koja je nestala juče u 13:45 u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka nosila je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Roditelji apeluju na sve koji imaju informacije ili vide Danka da odmah obaveste policiju ili pozovu na broj telefona 065/28-160-41.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *