Paracin dnevno

PETI ENERGIJA FEST ZA ČISTU PETICU!

Energija fest, proslavio je ove godine peti rođendan i pokazao da kada ima volje, želje i ljubavi prema nečemu ne postoje granice. Ovaj festival prvi put je organizovan 2017. godine a nimalo lakog posla organizacije latili su se istinski zaljubljenici u zvuk elektronske muzike Zvonko Petrović, Nikola Đikić, Andrej Anžel i drugi koji su želeli da atmosferu koju su doživeli na sličnim festivalima širom Srbije donesu i u njihov Paraćin.

Od 2017. godine do danas festival nije održan samo 2020. godine zbog pandemije korona virusa. Zbog toga je ova godina bila jubilarna a organizatori su se potrudili da nam pruže najbolju zabavu do sada.

Po prvi put festival je održan na tri stejdža i ugostio je neka od najvećih imena elektro, house i rnb scene iz regiona. Na live stejdžu nastupali su Zoi, Angelina, Fox, Sara Jo i drugi dok je glavna zvezda na mejn stejdžu bio legendarni Umek. Pored njega nastupala je i Lea Dobričić, Damir Hofman, Dejan Milićević…

Paraćin je bio dobar domaćin kako izvođačima tako i mnogobrojnim gostima iz drugih gradiva Srbije ali i regiona koji su ga upravo zbog ovog događaja posetili.

Važnost ovog događaja prepoznala je i lokalna samouprava i kao pokrovitelj festivala pomogla je organizaciju.

Zbog sjajne atmosfere i odlične organizacije ovaj festival od nas dobija čistu peticu a organizatorima želimo da sledeće godine nadmaše ovogodišnji uspeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *