Aktuelno Paraćin

RADOVI NA PUTU RATARE – GORNJE VIDOVO

Otpočeli su radovi na potpunoj rehabilitaciji opštinskog puta Ratare – Gornje Vidovo. Od utorka, 8. februara, ovaj putni pravac je zatvoren za saobraćaj a vozači mogu da koriste alternativni pravac preko državnog puta Paraćin – Pojate. Radovi obuhvataju zamenu kolovozne konstrukcije i asfalta, u okviru postojećeg gabarita, u dužini od oko 800 metara.

PREDSEDNIK MILIĆEVIĆ: “VELIKA ULAGANJA U PUTNU INFRASTRUKTURU”

“Ulažemo mnogo u putnu infrastrukturu koja je godinama bila zanemarena i o kojoj se nije vodilo računa. Završili smo put ka Drenovcu i na taj način smo ispunili jedno od najbitnijih predizbornih obećanja. Osim puta Ratare – Gornje Vidovo u planu je i rekonstrukcija ostalih putnih pravac ali I sanacija kolovoza u gradu.” izjavio je za naš portal Vladimir Milićević predsednik opštine Paraćin.

Opštinu Paraćin osim ulaganja u putnu mrežu u 2022. godini očekuje i rekonstrukcija postojećih i izgradnja novih mostova na Crnici. Takođe, u planu su i drugi veliki infrastrukturni projekti vredni više stotina miliona dinara koje će opština sprovesti u saradnji sa republičkim institucijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *