Paraćin

ZBOG BAHATIH VOZAČA JKP IMA PROBLEM SA IZNOŠENJEM SMEĆA U CENTRU

Zbog pritužbi nezadovoljnih gradjana JKP je uz intervenciju policije koja je uklonila nepropisno parkirana vozila uspelo da izbaci otpad iz kontejnera kod hotela Petrus na malom parkingu (vozila su konstantno parkirana).


Prema saopšenju koje je ovo javno preduzeće objavilo problem na ovoj lokaciji je taj što građani nepropisno parkiraju vozila i kamion smećar ne može da pridje do kontejnera.


“JKP redovno vrši pražnjenje kontejnera ali zbog neodgovornosti pojedinih gradjana desavaju se ovakvi propusti. “- Marko Jelenić v.d. direktora JKP Paraćin

“Problem sa iznošenjem smeća u zimskim uslovima dešavao se i ranijih godina ali ovih dana smo svedoci da pojedine političke partije pokušavaju da kroz kritiku rada JKP uberu političke poene. Molimo građane da ne nasedaju na političke prozivke i spinovanje zato što JKP redovno obavlja svoju delatnost kako bi gradjani bili zadovoljni i kako bi nam grad bio lepši i uredniji i pored svih nasleđenih problema I višedecenijskog javašluka koji je bio prikrivan ulaganjem u marketing umesto u rešavanje suštinskih problema kakav je na primer zastarela mehanzacija.” izjavio je za naš portal Marko Jelenić v.d. direktora JKP Paraćin.

Posle intervencije policije kontejneri su ispražnjeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *