Aktuelno Vesti

Sudar kod Velike Plane! Zatvorena preticajna traka ka Nišu!

Na auto-putu E-75, u blizini Velike Plana, u smeru Beograd – Niš, zbog saobraćajne nezgode, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Ekipe su na terenu, a mole se učesnici u aobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, saopštilo je večeras JP “Putevi Srbije.

Na putu Jošanička Banja – Kopaonik, sutra i u sredu, od 7 do 16 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja, u punoj širini kolovoza zbog radova na putu.
Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik. Za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac iz Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.
Čoka-Ostojićevo, od srede, 4. novembra do 7. novembr od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
Petlja Pojate – Ćićevac, postavljanje privremene saobraćajne signalizacije za potrebe obezbeđivanje ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu auto-puta E-761, deonica Pojate – Kruševac, sektor 1.
Privremena saobraćajna signalizacija biće važeća do 31. januara 2021.godine.
Kaona-Gornji Dubac-Livade, obustava saobraćaja do 13. novembra zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravac državni put II A reda broj 181, deonica Kaona-Guča (Belica) – državni put II A 180 Guča (Belica)-Ivanjica.
Bancarevo – Crvena Reka – radovi na pojačanom održavanju do 25. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac je Niška Banja – Prosek.
Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Gradina na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Horgoš na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *