Aktuelno Kultura Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti Zabava

Otvoren novi teren za male sportove u Drenovcu

U Drenovcu je sinoć svečano otvoren novi teren za male sportove. Vrpcu su simbolično presekli zamenica predsednika Opštine Paraćin, Jelena Vidosavljević, i član opštinskog Veća, Dejan Miladinović. U sklopu ceremonije otvaranja, članovi KUD-a “Spasovdanski vez” izveli su svoje nastupe, dodatno ulepšavši ovaj događaj.

Sportski teren, koji se nalazi u centru sela, izgrađen je sa kompletnom infrastrukturom i predat na upotrebu meštanima. Otvaranje terena 9. jula označilo je značajan korak ka unapređenju sportskih sadržaja u Drenovcu.

Već od četvrtka, 11. jula, na ovom terenu će se održavati turnir u malom fudbalu pod nazivom „Drenovac 2024“. Turnir će trajati mesec dana, a za učešće se prijavilo 22 ekipe. Sinoć su izvučeni parovi takmičenja, čime je i zvanično započet sportski deo manifestacije.

Pored sportskog dela, događaj je obuhvatao i kulturno-zabavni program, gde su članovi KUD-a „Spasovdanski vez“ nastupali, a veče je završeno koncertom Jovana Perišića, pružajući meštanima i gostima nezaboravno veče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *