Aktuelno Hronika Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Opština Paraćin investira u modernizaciju gradskih ulica

Opština Paraćin nastavlja sa planiranim radovima na rehabilitaciji gradskih ulica, što će doprineti značajnom unapređenju infrastrukture i poboljšanju kvaliteta života stanovnika. Trenutno su u toku radovi na rehabilitaciji dela ulice Cara Dušana, u segmentu od bivše Niške ulice do ulice Milana Rakića, sa dužinom od oko 320 metara. Ukupna vrednost ovih radova procenjena je na oko 13.500.000 dinara.

Pored ovih aktivnosti, u toku su i radovi na rehabilitaciji dela Sutjeske ulice, od bivše Niške ulice do ulice Marije Bursać, kao i od 27. marta do ulice Milana Rakića. Dodatno, ugovoreni su radovi na rehabilitaciji dela ulice Sinđeliceve, u segmentu od ulice Kajmakčalanske do ulice Kumanovske.

U skladu sa planovima, očekuje se da će uskoro početi i radovi na asfaltiranju ulica u Stubici, Donjoj Mutnici i Glavici, što će dodatno unaprediti infrastrukturu grada. Opština Paraćin kontinuirano ulaže napore u modernizaciju svojih gradskih ulica kako bi stvorila bolje uslove za život i kretanje svojim građanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *