Aktuelno Jagodina Moje Mesto Vesti

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević se sastao sa Nikolom Radosavljevićem u Jagodini

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević posetio je danas Jagodinu, gde se sastao sa narodnim poslanikom i predsednikom Gradskog odbora SNS Jagodina, Nikolom Radosavljevićem, pružajući podršku lokalnoj listi “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra”. Vučević je istakao značaj predstojećih izbora za budućnost Jagodine i celog Pomoravlja, dok je Radosavljević izrazio uverenost u pobedu 2. Juna.

Vučević je izjavio da lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” ima punu podršku predsednika republike Aleksandra Vučića, kao i njegovu ličnu podršku. “Pobedili ste u decembru, pobedite i drugog juna. Da se borimo za Jagodinu, Pomoravski okrug. Pobeda je početak, pobeda nije kraj, pobeda nije sama sebi cilj. Pobeda je ono što nam treba da bismo mogli da radimo za Jagodinu i Pomoravlje,” naglasio je Vučević.

Vučević je tokom posete naglasio važnost kontinuiteta u radu na unapređenju Jagodine. “Prvi korak za modernu i bolju Jagodinu je pobeda na izborima 2. juna. Zato, zaokruži broj 3,” poručili su lideri SNS.

Tokom posete, Vučević je održao sastanke sa važnim privrednicima iz Jagodine i okoline. Ovi sastanci su bili prilika da se razgovara o daljim planovima za ekonomski razvoj i privlačenje investicija u ovaj region. Privrednici su izrazili podršku programu SNS-a i pohvalili dosadašnje napore stranke u unapređenju poslovnog okruženja.

Nikola Radosavljević je izjavio da tim ove stranke ima projekte koji će doprineti boljem životu građana Jagodine. “Ono što nama posebno znači to je što mi imamo vašu podršku da ćemo sve ove projekte da ispunimo, da se san naše Jagodine ostvari, da konačno Jagodina uhvati taj red sa republikom i da se spoji sa republikom Srbijom, da u Jagodini budu veće plate, da u Jagodini bude bolji život, da u Jagodini bude lepša infrastruktura i sve probleme koji naši Jagodinci imaju da budu rešeni,” izjavio je Radosavljević.

Poseta predsednika SNS-a Vučevića Jagodini predstavlja značajan podsticaj za lokalni odbor stranke i njihove simpatizere pred predstojeće izbore. Puna podrška predsednika Vučića i lidera SNS-a dodatno osnažuje optimizam među članovima i biračima stranke, dok se svi zajedno pripremaju za važan izborni dan 2. juna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *