Aktuelno Moje Mesto Paraćin Paracin dnevno Vesti

Opština Paraćin: Uređenje grada za letnje mesece

Opština Paraćin aktivno radi na poboljšanju izgleda grada kako bi njegovi stanovnici mogli da uživaju u lepšem i uređenijem okruženju tokom nadolazećih letnjih meseci. Pored redovnog održavanja zelenih površina i prolećnog čišćenja, velika pažnja posvećena je obnovi dotrajalih i oštećenih klupa širom grada.

U okviru ovog projekta, klupe su obnovljene na nekoliko lokacija u gradu, a javne površine su dodatno uređene kako bi bile prijatnije za boravak i odmor građana. Ove aktivnosti predstavljaju deo šire strategije opštine da stvori prijatnije okruženje za sve svoje stanovnike i posetioce.

Cilj ovih radova je unapređenje svakodnevnog života građana i poboljšanje estetskog doživljaja javnih prostora. Sa renoviranim klupama i uređenim zelenilom, Paraćin će ovog leta ponuditi još lepše mesto za druženje, odmor i rekreaciju.

Opština Paraćin poziva sve sugrađane da čuvaju i koriste nove sadržaje, doprinoseći na taj način zajedničkom naporu da naš grad bude još lepše i prijatnije mesto za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *